Wat je gaat leren

In deze e-learning ga ik je helpen om:

  • Jouw onderneming te starten
  • De middelen in handen te krijgen om te kunnen starten
  • Controle over je onderneming te behouden
In andere woorden: ik ga jou helpen bij het realiseren van jouw succesvolle onderneming.

En daarmee bedoel ik een onderneming waar je trots op bent en die jou als persoon voldoening geeft. Dit gaat dus veel verder dan geld.

Ik heb al heel veel startende ondernemers gecoacht en begeleid naar hun succesvolle onderneming.

Omdat mijn tijd schaars is en ik nog veel meer mensen wil helpen voor een véél lagere prijs heb ik deze e-learning gemaakt. Het zijn al mijn lessen, alle lessen van de Lean Funding methode, die jou om helpen te starten.

In vijf hoofdstukken ga je het volgende leren.

Hoofdstuk 1: Introductie

Hierin introduceer ik mezelf (niet onbelangrijk, je wilt immers weten wie je hier voor je hebt) en de invalshoek van de Lean Funding methode. Ook vraag ik je ten huwelijk, maar goed, dat zie je vanzelf.

Hoofdstuk 2: Visualiseer jouw succes

In dit eerste echte hoofdstuk na de introductie kijken we vooruit: 10 jaar in de toekomst. Je gaat je voorstellen dat je jouw ultieme onderneming hebt gerealiseerd, zodat je een heldere richting hebt die je uit de startup jungle gaat helpen.

Hoofdstuk 3: Definieer je waarde

Als je eenmaal weet wat voor onderneming je gaat bouwen en wat jij daar doet is het belangrijk dat je gaat kijken voor wie je dat doet. Een succesvolle onderneming bouwen betekent waarde leveren aan anderen. In dit hoofdstuk gaan we kijken wat die waarde is voor welke mensen.

Hoofdstuk 4: Creëer je bewijs

We hebben in de vorige hoofdstukken groot gedacht. Nu ga je nadenken over je eerste stap. Deze stap gaat je helpen om aan te tonen dat er tractie is op jouw visie en idee voor je onderneming. Het voltooien van deze stap creëert je bewijs, naar jezelf en anderen, dat jouw onderneming kans van slagen heeft.

Hoofdstuk 5: De volgende stap

In de vorige hoofdstukken heb je de eerste stap gezet naar een succesvolle onderneming, maar wat doe je erna? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste stappen blijft nemen en momentum opbouwt om over 10 jaar daadwerkelijk die onderneming te hebben. Dat ga je hier leren.