De Lean Funding Methode

Start en behoud jouw succesvolle onderneming

   Promo Bekijken

Voordat je verder leest...

bekijk eerst deze video!


Je weet dat je graag wil ondernemen. Je al een idee voor een startup. Maar hoe start je dan? En hoe start je op een manier dat je de controle blijft houden over je onderneming? Dat leer je online met de Lean Funding methode. Als je nu bestelt krijg je ook:

  • Een gratis adviesgesprek met Arthur van de Graaf a.k.a. “King Starthur”
  • Gratis toegang tot waardevolle tools die jou helpen te starten
  • Het “Eerste Hulp bij Crowdfunding” e-book

Pre-order nu voor €199 exclusief BTW (en ontvang €450+ aan gratis extra's)!


“I have gotten three kinds of advice as an entrepreneur: advice that reinforces what I already believe – no impact... advice that I could have gotten out of a book – little impact... and then there is advice from Arthur, which f*cks me up for a week as I'm challenging all my assumptions – big impact!"

- Jim Bowes, Oprichter, Natural Media Experts

Start nu!Als je nu bestelt

€450+ aan extra waarde


Jouw Coach


Arthur van de Graaf
Arthur van de Graaf

Of het nu gaat om het echt in beweging krijgen van een startup, het realiseren van een campagne voor een onderneming, product, dienst of een ander project… Arthur weet direct wat je nodig hebt om jou succesvol te maken.

In 2014 coördineerde hij de crowdfunding campagne van The Ocean Cleanup van Boyan Slat. Met deze campagne is ruim $ 2 miljoen opgehaald bij 38.000 mensen uit 160 landen. Inmiddels heeft hij meer dan 70 campagnes begeleid waarmee alles bij elkaar meer dan € 7 miljoen is opgehaald. Hij kan niet wachten om ook jou te helpen starten!"The Ocean Cleanup draait simpelweg om dingen gedaan krijgen. Arthur van de Graaf deelde die gedachte en bracht ons de middelen en expertise om via crowdfunding meer dan 2 miljoen dollar op te halen binnen 100 dagen."

- Boyan Slat, Oprichter & CEO, The Ocean Cleanup

Start nu!Veelgestelde Vragen


Voor wie is deze e-learning geschikt?
Deze e-learning is geschikt voor iedereen die een onderneming wil starten waar je trots op kan zijn. Maar dan ben je er nog niet. Daarom zorgt deze e-learning er ook voor dat jij de baas blijft en de controle houdt.
Hoe lang heb ik toegang tot de e-learning?
Je hele leven lang! Je kunt de e-learning volgen via al je digitale apparaten. En dat niet alleen, want ik blijf de e-learning constant verbeteren om continu de waarde voor jou te blijven verhogen. Zelfs nadat je gestart bent!
Wat als ik ontevreden ben?
Dat zouden we niet willen! Als je ontevreden bent met je aankoop, neem dan binnen de eerste 30 dagen contact met ons op en wij geven je jouw volledige aankoopbedrag terug.